Den Haag sieraden

Den haag sieraden

Bent u een echte Hagenees en wilt u uw liefde voor de hofstad tonen met een prachtig sieraad? Langerak Juwelier heeft als een van de weinige juwelierszaken een complete collectie Den Haag sieraden in het assortiment.

Van ringen en hangers met de kenmerkende ooievaar tot groen-gele oorbellen in 14 karaats goud en zilver. Maak een afspraak om de Haagse sieraden op uw gemak in onze studio te bekijken en passen. Of kom langs in onze winkel in hartje Den Haag.

Haagse sieraden in goud en zilver

Langerak Juwelier is sinds 1970 toonaangevend in sieraden, trouw- en verlovingsringen en horloges van bekende, trendy merken in het middensegment en hogere segment. Wij ontwerpen en vervaardigen bijzondere sieraden in de vorm van armbanden, hangers, colliers, ringen, bedels en oorbellen. Wij hebben de collectie speciaal uitgebreid met Den Haag sieraden in 14 karaats geelgoud, zilver en geoxideerd zilver. Elegante zegelringen met stoere ooievaar, gracieuze oorbellen voor speciale gelegenheden en fijnbesnaarde hangers met een sierlijke ooievaar als bedel. Ze zijn gemaakt door onze gecertificeerde meestergoudsmid.

Langerak Juwelier
1970

Den Haag sieraden met ooievaar en de kleuren groen-geel

De Den Haag sieraden bij Langerak Juwelier zijn een eerbetoon aan de historie van de stad. Den Haag is trots op zijn ooievaar. De vogel is sinds 1816 het officiële stadswapen van Den Haag. De ooievaar staat bekend als een geluksbrenger. Het maakt de Haagse sieraden extra aantrekkelijk om te dragen of aan iemand te geven. De kleuren groen en geel pronken in de ringen, sinds 1920 de officiële kleuren van de stad. Het groen en geel is al te zien op zestiende-eeuwse schilderijen, verwijzend naar de kleuren van het oude stadswapen.

Den Haag sieraden hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Neem contact op of kom langs in onze winkel aan de Vlamingstraat 42 die 7 dagen per week geopend is.