Karma Jewelry

Een goed karma hebben, dat wil toch iedereen. Daarvoor hoef je niet eens religieus te zijn. Met de Karma sieraden zal je je eigen karma misschien niet verbeteren, maar ze geven je wel een goed gevoel. En de armbandjes zullen je er zeker aan herinneren om altijd een goed mens te zijn. Want wie goed doet..

De Karma sieraden vormen een onderdeel van Aumentum, een Nederlands sieradenbedrijf, gespecialiseerd in zilveren sieraden en gebruiksvoorwerpen. De Karma-collectie bestaat inmiddels alweer drie jaar. De bijzondere armbanden en oorsieraden voor dames en heren bevatten natuursteen en kristallen. De inspiratie voor de sieraden komt uit het boeddhisme en de Indiase mythologie. Iedere kraal geeft kracht en staat voor liefde. Deze Karma sieraden zal je dus met liefde willen dragen.

De collectie Karma sieraden bestaat uit armbandjes en oorbellen voor dames en diverse armbanden voor heren. De armbandjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren natuursteen. Iedere kraal heeft een eigen uitstraling en karakter. Daaraan kun je zien dat het om echte gepolijste stukjes natuursteen gaat. Voor heren zijn er stoere kleuren uitgekozen, zoals donkerblauw en het bruin met oranje van een tijgeroog. De kleuren voor dames variëren van roze tot zwart. Naast de bijzondere armbandjes zijn ook vooral de Karma oorbellen in trek. Deze zogeheten Double Dots oorbellen bestaan uit twee bolletjes, waarvan de kleinste in het oor wordt bevestigd en de ander naar beneden hangt. Zo lijkt het alsof je een knopje en een oorhanger draagt. Deze Karma sieraden zijn in verschillende stijlen, kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar, zoals stoer met spikes, elegant met parelmoer of schitterend met stukjes kristal. Voor iedere gelegenheid en outfit is er wel een paar Double Dots verkrijgbaar.