Sparkling Jewels

De wens van iedere vrouw om een echte edelsteen te bezitten of te dragen is niet nieuw of uniek. In alle culturen en beschavingen hebben edelstenen een fascinatie, met soms zelfs een legendarische werking.

Het mysterie en de romantiek van edelstenen gaat terug zover we kunnen traceren, terug naar de primitieve dagen waarin dat mensen deze prachtige stenen begeren. Tot later waarin de zeldzaamheid en schoonheid van edelstenen zich vestigde als het ultieme statussymbool.

Vandaag de dag is de trots van het bezit van een mooie edelsteen net zo geweldig als altijd. Er is echter een groot verschil – op een bepaald moment konden alleen de zeer rijken hopen om een edelsteen te bezitten. Nu, niemand hoeft meer een ​​miljonair te zijn om edelstenen veroorloven uit de hele wereld. Sparkling Jewels combineert de schitterende kogelvormige edelstenen met een luxueuze hanger en collier.

Door het mixen en matchen uw edelstenen met de prachtige Sparkling Jewels pendanten kunt u uw eigen unieke en persoonlijke hanger voor elke gelegenheid creëren.

Voeg kleur aan je leven en geniet van Sparkling Jewels!

Nieuwe collectie

De collectie van Sparkling Jewels is uitgebreid met prachtige oorbellen waarvan u de edelstenen hangers zelf kunt verwisselen en een keuze heeft in veel verschillende kleuren. Ook is de collectie uitgebreid met een nieuwe lijn armbanden in alle kleuren en combinaties.