Zegel Ringen Code Royal

Onze zegelringen vergezellen u in de beste momenten van uw leven.
Met een verbluffende veelvoud aan edele zegelstenen en de fijnste edelmetalen geven zij een eerbiedwaardige glans aan uw leven en imponeren door hun vlekkeloze afwerking. Of u nu kiest voor een exclusieve wapen-gravure door ambachtslieden of kiest voor één van onze geraffineerde gegraveerde motieven: Onze zegelringen zijn onsterfelijk traditioneel. De perfectie van de diamant en de kracht van de agaat – verenigd in de diamanttrilogie-meesterwerken!

Deze ring zal een leven lang meegaan. Met deze ring heeft u een designklassieker, of u nu kiest voor een traditionele of aan de mode gebonden combinatie. Als ‘s werelds eerste sieraden merk, verenigt CODE ROYAL ingewikkelde, met de hand gegraveerde gelaagde agaatstenen met witte, bruine of zwarte briljanten in massief 18-karaats rosé, geel en palladium witgoud mantel. De Diamond Collection biedt eindeloze combinaties, zodat elke meesterstuk is uniek is.

CODE ROYAL combineert traditionele goudsmeedkunst met verfijnde elegantie. Creatieve innovaties en complexe traditionele elementen vormen het unieke karakter van onze zegelringen en rechtvaardigen zo hun kostbaarheid.

ZEGELSTENEN IN 20 KLEUREN

CODE ROYAL biedt de grootste kleurselectie van zegelstenen ter wereld. In onze spannende selectie van agaat zegelstenen vindt u de volmaakte edelsteen, om aan uw persoonlijkheid uiting te geven.

MEER DAN 60 GRAVUREMOTIEVEN

Voor elk facet van je persoonlijkheid biedt CODE ROYAL een individueel gravuremotief. Onze gerenommeerde ontwerpers hebben meer dan 60 gravure-
motieven gecreëerd, die u als alternatief voor een familiewapen of initialen kunt laten graveren.

FAMILIEWAPENS ONTWIKKELING

Vestig uw familie-dynastie! Wij creëren uw eigen familiewapen. Of heraldisch verstrengeld, of in een meer moderne stijl. U zult versteld staan!

EINDDIPLOMA ZEGELRING

Met de einddiploma-zegelring adelt u uw dierbaren in hun afstuderen! Wat kan men zijn kind beter op zijn reis door het leven meegeven, dan traditie en familiewaarden?