Cilor

Cilor Trouwringen ® is een familiebedrijf met traditie en een visie voor de toekomst . Het werd opgericht in 1976 als een klein goudsmid bedrijf, maar het groeide snel en werd een van Europa’s grootste trouwring fabrikanten.

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1976 , hebben de broers Cil een constante lijn van de kwaliteit , moderne ontwerpen en hoge klantenservice nagestreefd.Ze ontwierpen 3 verschillende goud en zilver collecties over de jaren die binnen korte tijd in Centraal-Europa werden verspreid . Bovendien waren ze het eerste bedrijf dat de noodzaak voor trouwringen in alternatieve materialen zoals staal , titaan, keramiek en wolfraam herkennen en ze daarom met een collectie gewijd aan deze behoeften in de vroege 2000’s.

Cilor Trouwringen ® heeft haar focus op de productie van gouden trouwringen onderhouden . De 262 bijzondere ontwerpen van de ” Perfect Love ” collectie eens te meer het bewijs dat de producten van Cilor Trouwringen ® past bij de geest van de tijd. Bovendien zijn ze te imponeren met moderne oppervlakken en van hoge kwaliteit, die zal duren voor een leven lang.