Collectie

Dameshorloge Seiko

Dameshorloge Seiko

Een dameshorloge Seiko straalt zowel klassiek chic als moderne elegantie uit.

De aansprekende designs uit de collectie van het toonaangevende Japanse merk accentueren uw vrouwelijkheid. De ongeëvenaarde techniek en nauwkeurigheid zorgen ervoor dat u altijd bij de tijd bent. Langerak Juwelier heeft een zeer mooi aanbod Seiko horloges voor dames met prachtige patronen, sublieme afwerking van de kast en wijzerplaten en luxe diamanten of fonkelende kristallen. Elk model is een stijlvol hoogtepunt voor de zelfbewuste en eigentijdse vrouw.

Dameshorloges van Japanse kwaliteit en duurzaamheid

Seiko stelt hoge kwaliteitseisen aan de horloges voor vrouwen. Elk dameshorloge Seiko voldoet aan de modernste technische normen en geniet hoog aanzien. Het assortiment is even divers als adembenemend. Het innovatieve Japanse merk heeft automatische dameshorloges, uurwerken met quartz-technologie, chronografen met batterij en duurzame Solar-modellen die opladen door (zon)lichtenergie.

Kintaro Hattori
1881

Kintaro Hattori

Seiko richt zich op een lange levensduur, met gebruikmaking van hoogwaardige materialen. Het hardlex glas of saffierglas wordt net als de overige componenten geheel in eigen beheer ontwikkeld. Het gebruikte glas is flexibeler dan gehard glas en daarmee zeer goed bestand tegen stoten en krassen. Een dameshorloge Seiko wordt hoofdzakelijk gemaakt van titanium of edelsteen, in veelal de kleuren goud, zilver of rosé.

Een dameshorloge Seiko om direct verliefd op te worden

Een dameshorloge Seiko is een modeaccessoire om verliefd op te worden. De brede en veelzijdige collectie maakt het eenvoudig om uw persoonlijkheid te benadrukken. Er zijn dameshorloges van Japanse klasse met small en medium formaat en een rechthoekige, ronde of tonneau kast. Ook het horlogebandje is individueel te stylen, met een keuze uit titanium, leder, edelstaal, roestvrijstaal en doublé. Afhankelijk van het gebruik, kunt u kiezen tussen een spatwaterdicht dameshorloge, een uurwerk dat ook lichte regen en transpiratievocht weert of een model, dat geschikt is voor de meeste watersporten als zeilen, zwemmen en snorkelen. Heeft u een favoriete kleur, die u wilt matchen met uw outfit? Maak een keuze tussen een bruin, grijs, goudkleurig, zilverkleurig, parelmoer, wit of meerkleurig dameshorloge Seiko.

Seiko dameshorloges voor elke stijl en gelegenheid

Elke horlogelijn van Seiko heeft zijn unieke kenmerken. U vindt een dameshorloge Seiko voor elke stijl en gelegenheid. Zo zijn de geraffineerde Seiko Premier ontwerpen met mooie wijzerplaten vanwege hun diversiteit zeer populair. Ze zijn geïnspireerd op invloeden uit de architectuur, waarbij klassiek en modern elkaar ontmoeten. De kinetische modellen stelen de show. U kunt dankzij de verfijnde wijzerplaten met driedimensionaal venster de tijd onder alle omstandigheden perfect aflezen. Seiko Presage dameshorloges zijn ook onderscheidend. Een batterij is niet nodig, want ze worden door uw eigen lichaamsbeweging aangedreven. Speciaal zijn de ꞌopen heartꞌ modellen, waarbij u een inkijkje in het uurwerk krijgt.

Toonbeeld van betrouwbaarheid, techniek en stijl

Een dameshorloge Seiko is al sinds 1881 een toonbeeld van betrouwbaarheid, techniek en stijl. Het streven naar perfectie is terug te zien in de verschillende modellen. Kom eens langs in onze winkel aan de Vlamingstraat 72 in Den Haag om de dameshorloges van Seiko te bewonderen en passen. Of neem contact op met uw vragen of verzoeken.

Maak een afspraak om het Seiko-aanbod voor dames in onze studio te bekijken en passen.
Of kom gewoon langs in onze winkel in hartje Den Haag