Collectie

Herenhorloge Citizen

Herenhorloge Citizen

Met een herenhorloge Citizen bent u de tijd ver vooruit. De collectie voor mannen van het Japanse merk kenmerkt zich door innovatie, precisie en prachtige designs.

Citizen zet de standaard in hoogwaardige technologie. De herenhorloges zijn méér dan alleen een instrument voor het meten en weergeven van de tijd. Het toonaangevende horlogemerk presenteerde in 1985 het eerste duikershorloge met geïntegreerde dieptemeter en maakte naam op het gebied van radiogestuurde horloges en Eco-Drive horloges op zonne-energie. Langerak Juwelier verrast u met een aantrekkelijk aanbod herenhorloges van Citizen van hoge kwaliteit, die betoveren door de hightech functies, nauwkeurigheid en exclusieve uitstraling.

Japanse herenhorloges met milieuvriendelijke Eco-Drive techniek

Citizen bestaat al sinds 1918. Wat ooit begon met een zakhorloge, is vandaag de dag een van de grootste horlogefabrikanten ter wereld. Het Japanse merk heeft zich sinds medio jaren 70 toegelegd op de milieuvriendelijke Eco-Drive techniek, waarbij er geen nieuwe batterijen in de horloges hoeven te worden geplaatst.

Kamekichi Yamazaki
1918

De accu van het herenhorloge Citizen wordt opgeladen door het op de wijzerplaat schijnende zonlicht of kunstlicht. Deze duurzame technologie is zodanig ver ontwikkeld, dat het zelfs in de dunste modellen kan worden opgenomen.

Een herenhorloge Citizen staat voor avontuur

Een herenhorloge Citizen staat voor avontuur. De geavanceerde technische functies in de verschillende modellen inspireren. De Citizen Promaster werkhorloges hebben naast de innovatieve Eco-Drive techniek veel te bieden voor de moderne man, zoals hoogte- en dieptemeters, extra tijdzones en een ultieme waterdichtheid. Ze zijn uw perfecte partner tijdens het duiken, raften, zeilen, bergbeklimmen of vliegen. U ontdekt herenhorloges met verschillende diameters, glassoort (saffier of mineraal) en kast (roestvrijstaal, titanium of roségoudkleurig staal), in verschillende kleuren horloge en horlogeband, van metaal of leer tot titanium, siliconen of textiel.

Citizen heeft herenhorloges voor elke smaak en activiteit

Er is een herenhorloge Citizen voor elke smaak en activiteit. Van analoge, digitale en automatische horloges en chronografen tot pilotenhorloges en keramische horloges. De anti-allergene en duurzame Citizen Super Titanium horloges voor mannen zijn vijfmaal sterker dan staal of puur titanium en evengoed licht van gewicht. De uurwerken zijn krasbestendig en  uitstekend bestand tegen schokken. Mannen met een Citizen Radio Controlled ontvangen het standaard tijdsignaal van een cesium atoomklok. Het tijdsignaal van deze radiogestuurde mannenhorloges kan in vijf verschillende wereldregio’s worden verkregen. U heeft altijd de juiste datum en tijd.

Citizen horloges mannen: van sportief tot elegant, van klassiek tot modern

Sportieve mannen gaan voor de casual Citizen Sport horloges om elke dag op het werk of thuis te dragen. Voor bijzondere bijeenkomsten of luxe uitjes zijn er de ultradunne Citizen Elegance horloges. Materialen als parelmoer en kristallen voegen extra chic toe. Van sportief tot elegant, van klassiek tot modern; u bent met een herenhorloge Citizen altijd goed uit. De precisie-uurwerken met exclusieve uitstraling houden u bij de tijd en tonen uw goede smaak. Benader Langerak Juwelier als u geïnteresseerd bent in een herenhorloge Citizen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. U bent altijd welkom in onze winkel in het stadshart van Den Haag.

Neem contact op om het Citizen-aanbod voor mannen in onze studio te bekijken en passen. Of kom gewoon langs in onze winkel in hartje Den Haag