Collectie

Herenhorloge Seiko

Herenhorloge Seiko

Een herenhorloge Seiko belichaamt de perfecte eenheid van technologie en design. Een horloge voor mannen van het Japanse merk maakt indruk door zijn unieke vormgeving, hoogwaardige materialen, uitstekende afwerking en stoere, elegante uitstraling.

Elk uurwerk inspireert door de meest geavanceerde technieken. Langerak Juwelier heeft een aantrekkelijk aanbod Seiko herenhorloges. Modebewuste mannen kunnen met de analoge, automatische of keramische horloges en chronografen hun individuele stijl accentueren. De verschillende modellen zijn gemaakt om probleemloos van te genieten.

Seiko: koploper in innovatieve horloges voor mannen

De in 1881 opgerichte Japanse horlogemaker loopt al sinds de start voorop in horlogetechnologie. Seiko is de enige fabrikant ter wereld die alle componenten zelf ontwikkelt, van mechanica tot kwartstechnologie. Het toonaangevende merk kwam in 1913 met het eerste mechanische Seiko horloge op de markt. In 1955 volgde een automatisch Seiko polshorloge. Het populaire Japanse merk introduceerde in 1969 als eerste het quartz horloge, bracht vier jaar later het eerste lcd-quartz horloge met 6-cijferig digitaal display uit en in 1975 het eerste digitale multifunctionele horloge.

Kintaro Hattori
1881

Kintaro Hattori

In de vroege jaren 80 volgde het eerste Seiko horloge met tv-scherm en geluidsopnamefunctie en het eerste analoge quartz horloge met een chronograaf. De lijst met innovaties is bijzonder lang. Het eerste kinetische horloge zag in 1988 het levenslicht. In 2012 lanceerde Seiko ’s werelds eerste GPS-geactiveerde solarwatch, dat alle 39 mondiale tijdzones bestrijkt. Een intelligent herenhorloge Seiko is een wonder van techniek en een blikvanger door zijn sportieve en modieuze design.

Herenhorloge Seiko uit het ‘huis van precisie’

Seiko is een afgeleide van het Japanse woord ‘Seikosha’, dat ‘huis van precisie’ betekent. Een herenhorloge Seiko blinkt uit in nauwkeurigheid en zorgvuldigheid. Niets voor niets verzorgt het Japanse merk de tijdregistratie bij grote sportevenementen als de Olympische Spelen en wereldkampioenschappen in verschillende sportdisciplines. Waar topsporters de beste willen zijn, wil Seiko dat ook. Een herenhorloge Seiko is gemaakt van de beste materialen, zoals titanium, edelstaal, goud en doublé.

Herenhorloges van Japanse klasse voor elk doel

Seiko heeft veelzijdige en multifunctionele herenhorloges voor elke smaak en elk doel. Een ultramodern herenhorloge Seiko Astron behoort tot de beste GPS-uurwerken op zonne-energie, met nauwkeurige timing en locatie. Een Seiko Presage polshorloge imponeert door zijn klassieke schoonheid en grootse technische knowhow. Een Seiko Premier horloge is door zijn perfecte elegantie en veelheid aan functies onweerstaanbaar voor stijlbewuste mannen. Als u onbekende diepten of hoogten wil bereiken tijdens duiken of klimmen, is een Seiko Prospex herenhorloge uw ideale partner.

image07
image08

Technisch meesterwerk en een persoonlijk sieraad

Een herenhorloge Seiko wordt vervaardigd volgens de klassieke traditie van de Japanse horlogebouw. Elk moderne en modieuze uurwerk heeft een casual design, vernieuwende materialen en hoogwaardige afwerking in klassiek chic. De exclusieve modellen zijn technische meesterwerken en een persoonlijk sieraad voor trendsetters. Langerak Juwelier zorgt er met een brede en veelzijdige collectie herenhorloges van Seiko voor dat u eigentijds voor de dag komt en altijd bij de tijd bent.

Maak een afspraak om het Seiko-aanbod voor mannen in onze studio te bekijken en passen.
Of kom gewoon langs in onze winkel in hartje Den Haag