Trouwring Delft

Trouwring Delft

Wilt u een trouwring in Delft kopen? Wij zijn 7 dagen per week open, zodat u altijd bij ons terecht kunt. U bent van harte welkom om de trouwringen van de diverse merken te komen bekijken.

Daarnaast geven onze medewerkers u graag advies op basis van uw wensen of kunnen we u iedere dag van de week van dienst zijn met service nadat u bij ons een trouwring heeft gekocht. Kom bij ons langs om de trouwringen in de studio te bekijken, we zijn al meer dan 60 jaar toonaangevend in Delft en omgeving.

Trouwringen studio

U kunt de trouwring in Delft onder andere uit komen zoeken bij ons in de trouwringen studio, we beschikken over een volledige etage waar we u graag kennis laten maken met de verschillende merken. Benieuwd naar de ringen van bijvoorbeeld Breuning, Saint-Maurice of Flamingo? U heeft de keuze uit verschillende merken. Bovendien kunnen we iedere gewenste ring voor u vervaardigen, omdat we werken met een eigen goudsmid. U bent voor een trouwring bij ons aan het juiste adres, we helpen u inspiratie op te doen of kunnen u op basis van uw specifieke wensen van dienst zijn.

Langerak Juwelier
1970

50+ jaar toonaangevend in Delft

We zijn al meer dan 50 jaar toonaangevend in Delft en omstreken, wanneer het gaat om trouwringen. Wilt u een trouwring in Delft komen kopen of bent u benieuwd naar ons assortiment? Kom gewoon eens langs om inspiratie op te doen of geef onze medewerkers aan waar jullie specifiek naar op zoek zijn. Wij zorgen ervoor dat u kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit, terwijl u daar een scherpe prijs voor betaalt. U bent bij ons aan het juiste adres voor een trouwring, wij zorgen ervoor dat jullie de liefde op een prachtige wijze symbolisch kunnen bevestigen met een mooie set trouwringen.

Bezoek onze winkel of benader ons telefonisch (070 – 363 66 39), per e-mail (info@langerakjuwelier.net) of via het contactformulier met uw vragen of verzoeken.