Trouwring Leiden

Trouwring Leiden

Komt u een trouwring in Leiden kopen, een prachtig model dat de liefde tussen jullie op een symbolische wijze uit kan dragen? U bent van harte welkom bij ons op de eerste etage, waar we er met de trouwringen studio voor zorgen dat u inspiratie op kunt doen of u op zoek kunt gaan naar de ideale ring voor jullie huwelijk.

We kunnen jullie goed van dienst zijn met een hoogwaardige trouwring van de verschillende bekende merken, net als met een maatwerk trouwring. We kunnen de ringen gratis voor jullie graveren en werken met een eigen goudsmid, zodat we iedere gewenste ring kunnen vervaardigen.

Maatwerk trouwringen

Jullie trouwring uit Leiden dient natuurlijk volledig aan te sluiten op jullie specifieke wensen. Zoeken jullie een ring met een rustige uitstraling die toch zorgt voor de nodige elegantie? Mag er aan de andere kant best sprake zijn van een wat meer uitgesproken karakter? Onze goudsmid kan iedere trouwring vervaardigen, waarmee we er graag voor zorgen dat de ringen perfect aansluiten op wie jullie zijn en wat jullie willen uitdragen. Daarnaast helpen we u graag inspiratie op te doen met het grote aanbod trouwringen van de verschillende merken.

Langerak Juwelier
1970

Gratis graveren in Leiden

We kunnen de trouwring in Leiden op maat vervaardigen en daarmee zorgen voor een persoonlijk karakter, die we meer kracht kunnen bijzetten door de ring voor u te graveren. Wilt u de ring aan de binnenkant laten graveren, zodat het uw persoonlijke ring wordt waarmee u op symbolische wijze altijd verbonden bent aan uw partner? We kunnen de trouwring gewoon gratis graveren, u hoeft daar geen extra kosten voor te maken. Het is in plaats daarvan voldoende om aan te geven wat u graag in de ring wilt laten plaatsen. Wij gaan daar graag voor u mee aan de slag, zodat het jullie eigen ringen worden.

Bezoek onze winkel of benader ons telefonisch (070 – 363 66 39), per e-mail (info@langerakjuwelier.net) of via het contactformulier met uw vragen of verzoeken.