Trouwringen

Juwelier Langerak heeft een jarenlange specialisatie op het gebied van trouw- en verlovingsringen. Bij ons vindt u de meest bekende en hoog kwalitatieve merken van trouwringen: Breuning, Saint-Maurice, Flamingo, Bruno Mayer, Meister, Ruesch, Edel Design, DUO of LOVE, Sickinger, Cilor, JC. Al met al een zeer brede keuze dus mis je kans niet om een kijkje te komen nemen! Verder kan elk gewenst model voor u vervaardigd worden.


TROUWRINGENSTUDIO

Op de eerste etage is er een aparte trouwringen studio aanwezig waar u op u gemak en vrijblijvend een kijkje kunt nemen naar de grootste aanbod van trouwringen. Onze specialisten op het gebied van trouwringen zullen klaar staan om u alle aandacht te geven en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

JUWELIER LANGERAK

Langerak is een jonge, dynamische juwelierszaak gevestigd op de hoek Vlamingstraat & Grote Markt in het hartje van Den Haag. Wij bieden diverse trendy merken en een zeer grote collectie in het midden en hogere segment. Tevens zijn wij gespecialiseerd op het gebied van trouwringen en diamant.