Verlovingsring kopen Den Haag

Vier de liefde met een verlovingsring kopen in Den Haag bij Langerak Juwelier, speciaal voor jouw grote liefde.

Prachtige sieraad gekocht! Ter plekke op maat gemaakt. Ook direct de batterij van mijn horloge laten vervangen, binnen 10 minuten kon ik het weer om doen! Mooie zaak en TOP service!

Mathijs

Wij hebben als jonge, dynamische juwelierszaak in Den Haag een brede en aantrekkelijke collectie verlovingsringen in alle prijsklassen. Verlovingsringen van trendy merken, eventueel voorzien van een prachtige diamant. Kom zonder afspraak langs in onze winkel aan de Vlamingstraat 42 om de vele modellen te bekijken en passen. Onze meestergoudsmid ontwerpt en vervaardigt een exclusieve verlovingsring in Den Haag die u als symbool van liefde in het hart raakt.

Persoonlijke aanzoekring naar uw wensen en budget

Een verlovingsring kopen in Den Haag past perfect bij de mooiste vraag in het leven. Het is de bevestiging van de wederzijde liefde en het markeert een nieuwe periode in uw leven. Langerak Juwelier helpt u graag bij het vinden van de juiste aanzoekring. Wij nemen alle tijd en u krijgt alle aandacht en deskundig advies om tot de beste keuze te komen. Er zijn verlovingsringen met en zonder oneffenheden, met een specifiek karaatgewicht en in bijzondere kleuren. U krijgt een persoonlijke verlovingsring in Den Haag die aansluit bij uw wensen en budget.

  • Levenslange garantie
  • Echtheidscertificaat voor edelmetalen
  • Echtheidscertificaat voor diamanten
  • Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Gratis gravure in uw ringen
  • Al 60 jaar toonaangevend
  • U bent verzekerd van alle tijd en aandacht
  • 7 dagen per week geopend

Deskundige hulp bij verlovingsring kopen in Den Haag

Een verlovingsring kopen in Den Haag is geen eenvoudige beslissing. Het moet een unieke ring zijn voor een speciaal iemand. Dat snapt Langerak Juwelier als geen ander. Wij hebben verlovingsringen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en wij zorgen voor een gratis gravure. Wij zijn als toonaangevende juwelierszaak ook gespecialiseerd in trouwringen en diamant, die in elke vorm kan worden geslepen. Van briljant, prinses, ovaal of emerald tot marquise, radiant, peervormig of hartvormig. U krijgt een verlovingsring in Den Haag met een adembenemende lichtbreking.

Bezoek onze winkel of benader ons telefonisch (070 – 363 66 39), per e-mail (info@langerakjuwelier.net) of via het contactformulier met uw vragen of verzoeken.

Persoonlijk advies

Trouwringen

Uw trouwringen zult u uw hele leven dragen. Daarom is het van groot belang om aan de keuze hiervan voldoende tijd en aandacht te besteden, en daarvoor bent u bij ons op het juiste adres. Wij staan sinds jaar en dag bekend als dé trouwringenspecialist van Den Haag en omstreken.Verlovingsringen

Die ene vraag…
Het is de vraag waar elke vrouw met spanning op wacht, het huwelijksaanzoek. En bij het perfecte huwelijksaanzoek hoort natuurlijk een perfecte ring! Juwelier Langerak in Den Haag heeft een uitgebreide collectie verlovingsringen.


Zegelringen

Bij Juwelier Langerak bent u op het juiste adres voor een zegelring! Onze winkel zit al meer dan 50 jaar in het hartje van Den Haag, door deze jarenlange expertise in sieraden kunnen wij u perfect helpen met de zoektocht naar de perfecte zegelring. Op deze pagina vindt u informatie over de verschillende opties omtrent de zegelringen collectie, waaronder een blik op de verschillende modellen, de steensoorten, de wapengravures en de monogramgravures.

Ontvang 5% korting op de eerst volgende aankoop!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief